Sunday, January 17, 2010

Kisah Ptg Ahad yg Membosankn

Sebnanye hari ni aku igt nk ajak Mr M g Sunway Pyramid. Alkisahnye, minggu lps..colleague aku Cik C (tukang organize birthday party dkt ofis aku tu) ni cite..kakak die pakai satu produk ni...lps sebulan je kulit die menjadi mulus dan cun giler. (mode terpengaruh). Aku pun dgn bersemangat waja...surf dkt intenet. Aku cek blog2 org la. Ramai betul org dh try dan bg credit dkt testimonial. Jadi...mcm biase la...aku kalau dh bersemangat + tepengaruh tu....mcm dh xbole nk control dh semangat aku yg berapi-rapi ni. Dh jadi gedik semacam je.

Smalam Cik C ajak aku g seve...tp smalam kn aku bz dgn projek cupcake dan nk g umah Cik N. So..aku igt nk ajak la Mr M g seve dgn aku hari ni sbb Cik C ade kelas la plak hari ni. Tp...Mr M bz giler hari ni. Konon2 byk keje. Dh mcm2 janji2 manis aku taburkn pd die utk memenuhi hajat aku dan pengaruh die teman aku ke Sunway Pyramid. Tp semuenye hampa belaka. Huhuhu......

Dgn muke muncung aku pn hambek cupcake yg aku buat smalam dan makan dgn lajunye. Konon2 protes la. Aku terlupa plak yg aku xsuka nk mkn kek. Tiba2 Mr M bersuara.

"sy pelik la kenape awk nk buat cupcake. sy rase muffin lg bes"
"cupcake ni trend skarang...." aku jwb sambil dlm kepale dok terfikir-fikir....muffin ek????
"awk buat la muffin mcm dlm tv tu...sy rase bes lg muffin dr cupcake.."
"tgk la......" mcm teruk je aku jwb mcm ni dkt Mr M. Ehehehe. Aku pn terus menuju ke bilik study dan seve resepi muffin.

Sekejap je...belambak resepi muffin aku da jumpe. Mcm biase la...yg bes2 aku tempekkn link die dekat tepi blog aku ni ha.... Untuk panduan masa hadapan. Ehehehehe.

So...projek baru aku adalah...MUFFIN COKLAT CIP mcm gambau dkt bwh ni.

xoxo

4 comments:

touyakaruma said...

Lepas buat Mufin tu siler hantar kat saya erk ?

luna_e said...

insyaallah...kalau ade rezeki eheheheheh

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

luna_e said...

2 hari kelas....dh bole pandai x???? (thinking...thinking...)