Sunday, January 17, 2010

Cupcake 4 (mission impossible....ape hal tajuk aku ni)

Hm...dukacita dimaklumkn...setelah aku besunggoh2 nk membuat topping cupcake...aku dh jangka dh..mcm percentage kejayaan aku mcm suam2 suku je...tp aku try je...aku bancuh sikit je...takut xjadi kang membazir lak....bile dh buat tu...aku tgk kale die dh merah semacam je....(sape soh aku beli pewarna merah)...

Malas aku nk cite pjg...rupenye mcm kat bawah ni ha. Aku buat 8 bijik cupcake je ade topping. Yg lain....aku lbh rela makan tanpa topping.


Antara sbb lain aku xmau topping adalah:

1 - Susah nk buat...
2- Kandungan gula nye mengerikn...manis gile kencing manis....
3 - Aku xpandai nk bajet letak atas cupcake tu..aku tempek sampai ada yg melimpah..spun ade yg tertebal...dan rupa cupcake aku menjadi hodoh...drpd beauty mcm kene sumpah dgn nenek tukang sihir je
4- Cupcake tu dh manis...topping lg manis...hi...gile seks betulla kemanisan die..

5 -time nk tempek bintang2 love2 menatang2 dkt atas cupcake tu kn...dh la kecik kn...benci betulla...dgn aku plak yg mmg kureng sikit kesabaran....malas betullll

Itu la antara sbb2 yg dpt aku kumpulkn di sini. Tp...xtaula kalau tibe2 ade org bg tips dkt aku..topping yg xsengeri topping yg aku buat ni...mungkin aku akan cube.

Mr M ckp...chef dkt AFC Astro tu buat cupcake xyah buat topping pon.

Aku dh bawak dh cupcake aku ke umah Cik N mlm td. Membe2 aku pn semue pakat jadi foodtester le kunun....

Ape yg aku mcm xpecaye...Cik W bole ckp ape dgn aku...cupcake aku kurang manis????!!!!

Gile seks ke ape minah ni. Aku punya la rasa manis..n ada plan nk kurangkn gula nx time aku buat....die ckp kek aku kurang manis. Tp..time cik W tu ckp..aku saje je cover..aku ckp la.. 'almaklumla...hege gule dh naik...kene la kurangkn gule"

Aku pn xtau ape kene mengene aku jwb mcm tu. Mcm org kedekut beli gula plak. Huahuahua.

Sekian...xoxo

4 comments:

ceni therebeq said...

Salam kenal,
Tahniah kerna Luna-E dah berjaya buat cupcake. Saya asyik terbantut jer bila plan nk buat. Hari tu dah book nk masuk kelas cupcake tapi kena pi oustation plak...dah terkansel plak plan yg suci murni tu...ish ish

luna_e said...

ehehe...tp toppingnye fail...kalau nk g kelas2 ni mmg susah...asyik time clash je...sy pn study dkt intenet je...'pengetahuan di hujung jari anda' ce...wah

touyakaruma said...

Nanti leh wat kan saya cupcake .

luna_e said...

erm bole...bole...bole...tp without topping la ehehe