Thursday, March 4, 2010

Wig Bandung

Ade membe ofis aku ni baru balik bandung, si Cik Puan NK. Sibukle story mori pasal barang-barang yang die shopping dekat sane. Aku pon ade terlibat gak indirectly. Aku pesan dekat die kain untuk buat baju kurung. Syarat....mesti kebabom punyer. Tapi...tak tau la kebabom ke tak. Aku tengok okay la...nanti le aku tunjuk dekat sini.

Salah satu barang shoppingan si Nk ni wig. Minah ni beli 4 wig. Die kate sane murah. Kalo sini hege beribu yang kualitas nye baguzzz. Dekat Bukit bintang memang ada yang murah tapi kualitas nyer ngak baguzzzz dong. Ahahahaha.

Jadik...kiteorg pakse Cik Puan NK gayekan wig die dekat ofis. Masalahnyer.....kiteorg pon sibukkkkk le nak try (tak malu kan), nasib baik Cik Puan NK memang sporting dan supportive ahahaha. Aku pon terlibat gak sebnanyer.

Cik A ketike pakai wig. Apsal Cik A ni senyum kontrol aje. Chaich.


Rambut sebenar Cik A.


Cik C pon nak try gak.....

Rambut sebna Cik C. Ni tak beza sangat la cume wig tu tebal je dari rambut asal.



Ni..tuan punyer wig. Rambut asal...xdapat nak snap sbb dah ikat habis. Tapi, ni rambut asal bob cut gak. Macam Cik A.


Aku pon sibooook ler....nak expose diri.

Sekian.....
Ahahahaha....





6 comments:

Haney said...

dari 3 pengguna tu rasanta wig tu nampak selesa atas kepala Cik A...wajahnya pun berubah menjadi ayu..

luna_e said...

owh...ye ke???? Si A ni bile kiteorg puji2 kan, die asyik ckp muke die buruk je..sbb kononnye mukenyer kecik...nnt sy bgtau die ek, tq hani...

mysarah said...

wakakakaka. azie cun (ikhlas)

luna_e said...

wala.....kembangla si A ni nampaknye hari ni wakakaka

Haney said...

beraper rupiah harga wig tuh agaknyer yer......heheh..cik luna ni address utk Fb hanie2113@yahoo.com

luna_e said...

kate si NK ni..wig tu dalam duit Malaysia lebih kurang RM200-300 la..die pon tak bape ingat..ehehe
TQ haney