Wednesday, March 31, 2010

Kembara Daging Kambing Lagi...

Aku pernah cerite dekat korang yang aku ni tersangat la suka makan 'kambing potong' atau dalam bahase yang dikenali ramai 'lamb chop' ehehehe... dan aku penah cite yang aku paling suke makan kambing potong dekat restoran chillies, tapi terpaksa la bajet mahal sikit.

Untuk pengetahuan korang, sekarang ni aku dah mengharamkan diri sendiri makan di chillies sebab aku dapat berita bahawe dekat sane ade pork menu..so, amat la was-was kan nak makan die. Better not. Uhuhuhu. Sedey gak.....

Walau macam mana pon aku ade satu tempat lamb chop yang aku suka sesangat dan hege nye pon murah dan berpatutan. Di mana??? Dekat restoran 'My Tomyam'. Murah saje...hegenye cume RM10 sahaje. Kambing die ok la..tapi, sos die aku suka. Kirenye...memang kene dengan anak tekak aku ni. Mr M pon suke. Kiteorg memang sehati berdansa...wakakaka.

Sabtu lepas...disebabkan aku baik sangat menabdikan diri di tempat kerja, so..tak dak mood nak masak. Oleh yang demikian, aku berjaya memujuk Mr M makan dekat sini. Dah lama tak dating sini. Dulu time bercinta, asal habis ofis je mesti nak berdating dekat sini, chaich.

Tara...tapi yang aku suke lepak tu dekat Subang Mewah...yang aku ambek gambar bawah ni dekat nk masuk Kg Tengah Puchong ahahaha. Aku tumpang ambik gambar je sebab waktu dekat Subang Mewah tu aku lupa nak snap gambar hahahahauuu. Aku ade dekat sini sebnaunye kebetulan je, sambil menunggu orang.

Fuiiyo..ade wifi korang...macam dekat McD gitu.






Jom makan-makan!!!

6 comments:

Sharinginfoz said...

hmmm mana makanannya nak juga tengok sodap ke tak sodap.... apa yang penting tak was-was kan..

Jom Carrefour Express

Nombor Kat McD???

Haney said...

citarasa cik luna sama cam my hubby, suka benar ngan lamp chop..saya tak begitu mengemari menu itu, kerana terbayang wajahnyer yg comel spt kambing..ekekkeke..( mmg kambing pun)

yunz_02 said...

eh seriously ade pork menu ke luna. alamak chilis my favourite la.. sedeynyer..

anyway i follow u k.. visit mine ya .. :)

luna_e said...

sharinginfo: Hm..dah terlepas la..nanti2 la tangkap gamba ekekeke...

betul, kalau kite was-was dengan makanan, nanti dah jatuh hukum haram kan...betul x?

luna_e said...

haney : memang ramai orang tak suke makan kambing ni...saye dulu pon..tapi ntah kenape skarang sudah jatuh cinta....wakakaka...walopon en kambing tu tidak hensem, akan tetapi dagingnye yang dibuat lamb chop sedap ehehehe

luna_e said...

yunz : tu la...saye dulu memang suke g makan dekat chillies, dalam byk2 tpt, lamb chop dekat chillies yang paling sedap dan berbaloi dgn hargenye tapi, satu hari yang bahgie tu...ade pulak membe saye bagitau, chillies dgn TGI Fridays..ade pork menus...cek dengan Jakim pon takde status halal..keciwa sungguh bile tahu...