Friday, March 26, 2010

Pesta Buku dekat PWTC

Korang pergi tak???

Entah kenape tahun ni, tiba-tiba tergerak hati nak pergi. Rasanya, kali terakhir pergi dalam awal tahun 2000++, tak berape ingat la tapi yang pasti, zaman tu study dekat UiTM dan masih duduk kolej lagi...kolej Akasia tu ha...belum lagi kene pindah ke rumah sewe ehehehe.

Aku memang suke pergi pesta buku besar-besar atau pun kedai buku besar-besar macam MPH dengan Kinokuniya. Sebab ape? Sebabnyer....selain daripada beli buku (ini bukan upacara wajib), boleh baca buku free (yang ni upacara wajib ahahaha). Tapi..kene baca laju-laju la sebab mase terhad.

Aku dengan Mr M pergi ke sane hari Ahad lepas. Ramai nyer orang dan budak-budak. Aku jumpa sorang chef ni...ala...aku tak ingat la name die...Rizalman ke...eh...ntah la tak ingat tapi, die selalu masuk dalam tv, nanti aku ingat, aku betulkan entri aku ni. Ape yang aku nak cite...die bawak satu tray ko...buat nak membeli buku. Mak ai...dasatnyer.


Aku tengah konpius nak pilih buku ape, nak bace buku mane. Banyak sangat. Ponin pale mak cik.

Ni...aku tangkap dalam hujan ni. Tapi, apesal tak nampak air hujan die.


Tapi, aku tak habis round pon lagi. Ade lagi kawasan yang belum explore. Mr M tergesa-gesa nak ke rumah abang die. Huhu.
Korang pergila weh. Die sampai 28hb Mac ni.
"Membaca Jabatan Ilmu weh..."..tapi, aku suke bace buku cerite je...ade jambatan ilmu ke??? Ehehehe...

6 comments:

Sharinginfoz said...

hmm beli buku banyak2 pas tu make sure baca ya

Income Tax: Lebihan RM584.44

Jom Exam

nuraarin-life said...

Saya saka baca buku dan saya baru jer lepas memebeli buku..

Buku apa???


Buku KOMIK...ahaksss

YAtiE HayAti said...

nak pi nak pi...tp xdpt p..kna wt jmbtn ilmu dr sintok k pwtc:P

luna_e said...

sharinginfo: hehe...musti bace punyer....ini pon dah khatam sebuku ehehehehe

luna_e said...

nurain : bagus bagus bagus...tak kisah la buku komik ke ape..."membaca kan jabatan ilmu' ngehehehe

luna_e said...

yatie : ahahaha...hang bina la jambatan sendirik dari sintok tu nak mai sini ehehe