Tuesday, March 16, 2010

Magibon dez....chaich

Korang penah tengok dekat youtube pasal sorang awek ni tak name die MagiBon?????

Cik Sara...former blogger aku la hari tu sibuk la sangat nak tunjuk pasal MagiBon..pasal gigi nyer buruk tapi muke comel giler.

Aku pon tengok. Memang cute nak mampusss anak orang Jepun kacuk america ni. Tapi....macam buang mase je tengok video nyer. Dialog nyer....bla bla bla Megibon dez.....senyap je..besar2 mata sampai terbeliak sambil bajet comel....lepas tu bye. Itu je.

Itu orang cakap dapat anugerah youtube dekat Jepon????

Itu pon ade orang nak tengok??????????????

Tah hape2 je.......tak faham aku sebnanyer. Kalo korang nak tau, korang g ar tgk dekat Youtube.

5 comments:

mysarah said...

bukan MEGIBON. MAGIBON lerrrrr. eja pown salah cmne nak search kt youtube makcik :D

luna_e said...

ehehehe....ye ke? ko sebut megibon...aku ingat eje nye MEGI , bahse melayu tu...huahuhua

Tihara said...

haha .lawak arr ko ni..sengal cam aku gak..jap ni nk pi cari megi perisa kari..

luna_e said...

uit...cik Tiha...masak la canggih2 siket....ade ke megi kari...itu makanan khas untuk remaje2 di skolah asrame je tau ehehehehe

luna_e said...

weh, sara, aku dah tuka ejaan yek...ehehehe