Saturday, March 13, 2010

Perfume ape ni????

Minggu ni sunggoh le bz sampai....xsempat nak memblogkan diri. Haish......x suke la hidup bz2 ni, aku kalo bole nk hidup aku ni tenang aman tenteram bahgie dan enjoy.....je. Tapi..tu la..bukan semue bende dalam hidup ni kite boleh control, setiap bende pon ade pasang surutnyer. Ececece....

Ape yang aku nak bagitau dekat sini, last week kan, Metrojaya ada buat sale dekat Summit USJ ni. Aku dengan membe2 ofis aku pon bersemangat waja la pegi sane lepas habis je time keje. Dengar-dengar cite...........perfume Metrojaya jual diskaun nye dalam linkungan 50-70%. Gile kentang wei.....kalo hege RM200.00 sebotol, dapat 70% ko....maknenyerRM60 je la. Dalam hati dah berangan-angan nak beli Amani Code ke DKNY lagik ke....masalahnyer, sempat jugek aku membelagakkan diri dengan Mr M dan meng'offer' diri untuk belanje die perfume sebijik. Chaich.

Bile sampai je....hampeh je. Yg ade perfume yg biase2 je. Tak terkenal pon. Tapi, murah le. RM65 2 botol. Hampes gas betul. Yg gleme pon ade la macam Versace dgn Givenchy. Maleh aku. Tapi aku beli gak la yg RM65 2 botol tu. Saje je membazir. Sile jangan contohi sikap buruk aku ni. Ianye tidak baik untuk kesihatan.

Tapi cik NK sibuk la cakap perfume ni tak terkenal dekat negare kite je....dekat oversea terkenal.

Dalam hati aku...."iye ke..????" Aku rase macam ala-ala perfume RM10 yg selalu jual dekat Alam Central tu je. Ehehehhehehhehehe........
.

5 comments:

Tihara said...

best tak bau nya ?

mysarah said...

tihara: meh i tolong jwb. bau best tapi tak tahan lama :D

luna_e said...

baunyer bes....tapi...die tulis EDP, tapi macam sembur banyak tapi bau die tak lasting pon..tak tau la kalo disebabkan tak kene ke kan...

luna_e said...

eh...macam mane cik sara jawab awal 3 minit dari komen aku ni ehehehe

mysarah said...

aku kan hebat :DDD