Thursday, May 27, 2010

Lesbo vs Wanita Normal

aku terbaca blog shazwani hameed..pasal die nak beli bra lepas tu sales assistant tu macam-macam pulak......sunggoh mengerikan....!!! Seriyes, aku yang bace aje pon hanginn dengan cerite die. Bukan dekat die la, tapi dekat Sales assistant yang diceritenye dan yang aku suspect...seorang lesbo.

So, kepada adik-adik, kalau nak beli pakaian dalam khususnya, kalau tak nak pergi dengan ibu bapa sebab boring diorg banyak songeh (almaklumla...taste ibu bapa dan anak sekarang jauh berbeza), jangan pergi sorang. Ajak la kawan-kawan rapat. Seingat aku, aku shopping pakaian dalam dengan parents hanya pada usia aku sekolah menengah je. Lepas habis sekolah, dah tak de dah..sume dengan geng-geng. Tapi, syarat wajib shopping aku, mestilah secare berjemaah. Ahahaha.

Aku nasihatkan pada shazwani tu...baik report pada ibu bapa, dan jangan tangguh-tangguh, report je pada management supaya diorg boleh buat tindakan. Sebab, kalau sales assistant macam yang diceritenye tuh...pada aku, itu dah melanggar hak privacy. Report je. Kalau die nak ukur-ukur orang suke hati macam tu.....####....suruh je die mintak keje dengan Runway ke, ha..selamber je boleh tengok freeshow.

Aku malas nak kate lebih-lebih...tak baik kan. Tapi, dulu rumah sewa aku dekat UiTM dulu penah la jugak diduduki oleh seorang Lesbo. Kiteorg semue student. (Eh, aku baru dah keje waktu tu, tapi diorg junior aku, dulu time student lagi dah dok same-same). Die ni pulak, umo dah sebaye akak aku. 30 kot.

Rambut die memang la pendek tapi pendek je takde la sampai cukur-cukur dekat tepi ke. So, kiteog anggap normal la. Mula-mula memang normal. Baik pun baik. Die ajar budak-budak serumah aku memasak la, ajak keluar jalan-jalan la, tengok wayang la. Budak-budak tu junior aku la. Tapi, aku tak terlibat la dengan aktiviti-aktiviti tu. Sebab aktiviti aku sendiri penuh, balik keje je mesti nak dating, hari minggu nak dating....(nasib baik aku sibuk).

Tup tup...die nak molest sorang adik junior aku yang paling cute dan baru frust clash dengan boyfren. M name budak junior ni. Sampai si M ni lari dari rumah aku malam tu jugak dan takut dah nak balik. Aku pun tekejut (aku tak de rumah la waktu kejadian). Aku tau esok paginye sebab si M ni bagitau aku lepas tu nak jumpa. (nampak sangat aku tak perasan si M ni ade rumah ke tak de hehe). Aku pun konon-konon berani nak pergi tanye akak lesbo ni.

Tau ape die jawab??? Die cakap yang itu bukan die. Ade saka yang masuk badan dia. Dia tak sedar pun benda tu berlaku. Saka tu memang dah lama buru dia. Selama die dok rumah aku pun saka tu masih buru dia. Saka tu jadikan dia mangse.

Gulp.......!!!!!!!!!!!!!! Mana tak ngeri woi............!!!!!! Aku pun dok serumah dengan die ape, cume tak sebilik je. Nasib baik tak sebilik.

Tapi, lepas kejadian tersebut....kakak lesbo tu pun lari dari rumah tu.

Tension aku. Lega pun ade. Tension sebab nak cari orang ganti cepat. Dah semue cabut lari macam tu je. Bulan depan karang sape nak bayar sewa lebih tu. Lega...sebab aku rasa macam terhindar dari cerite mistik dan .....hubungan tidak normal. Kuikuikui.

Nak jadi cerite, seminggu lepas kejadian tu M si junior aku ni datang jumpe. Die cakap die g jumpa bomoh. Bomoh cakap saka tu tak puas hati tak dapat M dan lepas M lari, die nak cari mangsa lain. (saka ni lesbo kot). Heran aku. Saka tu sekarang tengah memerhatikan budak bilik atas yang bercermin mata.

Gulp....!!! Apesalla....diorg ni main bomoh-bomoh dengan saka-saka ni. Aku ingatkan setiap malam khamis je ade cerite Saka dekat tv3, tapi tu pon aku tak penah nak tengok. Menyesal pulak aku tak tengok sebab aku macam tak bape paham cite diorg ni.

Masalahnya, bilik atas hanya satu je dan diduduki pulak oleh aku dengan rumet aku si F. Kiteorg berdue memang ade penyakit rabun jauh. Bezanye, aku pakai lens tapi si F ni memang pakai spek. Tapi, bila malam sebelum tidur, aku pakai gak spek. Semakin risau la si F ni sampai tahap, bila aku g keje je, kalau F tak de kelas, die akan lepak dekat faculty ke library ke sampai aku balik. (tapi, sebnanye aku pun risau gak dalam hati...walopun depan F aku purak-purak cool).

Tapi, beberape bulan lepas tu keadaan pun reda dan kiteorg pun buat-buat tak ingat dah kejadian ni. F pun dah selamat kawen dah bulan 12 hari tu.

Akak lesbo tu aku tak tau la ape cite. Hari tu ade orang nak pakai draughtman, aku try la call dengan msg nombo die. Call tak angkat tapi, aku dapat balasan mesej cakap nombo tu die dah tak pakai lagi, orang lain pakai. Aik???? Pelik di situ....

Si M pulak dah keje dekat joho. Die cakap kalau die kawen die jemput aku. Tak tau la.

Sekian.

2 comments:

Tihara said...

panjang betui cerita pasal lesbian..tp ralit jer akak baca sampai habih..virus lesbo semakin membiak skang ni kan

luna_e said...

hihihi....biase la kak, cite-cite dulu nak jadi penulis novel, tapi nk tulis panjang-panjang malas pulak....tu yg jadi penulis blog syok sendiri nih...jgn mare....
Tq for reading my blog....;)