Thursday, May 6, 2010

Apa Kene Mengena Pink dan Aku

Aku baru jer tukar Layout blog ni. Kale pink pulak. Hm...sekali fikir macam tak sesuai la pulak..tapi, pink hitam ni macam cool jugak jadi, apa salahnya kalau kali ni layout aku PINK. Ahahaha.

Rentetan dari itu, aku pon nak mencari apa kaitan pink dalam hidup aku ni. Sebab, aku ni bukan penggemar warna pink pun. Dalam almari baju aku pon...rase-rasenye tak de pon baju kurung kale pink. Eh.....ade ade, sepasang ehehehe. T-shirt tu...ade gak la kale pink tompok-tompok sikit.

Tapi, dulu kan waktu aku form 4, aku pernah tulis dalam diary. Ala...tu pon Teacher English aku yang paksa semue students die buat diary dalam bahasa Inggeris lepas tu kena hantar dekat dia weekly untuk cek grammar. Salah satu benda yang aku tulis ialah impian aku nak beli kete kancil pink. Hua hua hua hua. Apesalla dalam banyak-banyak kete aku pergi pilih kete kancil. Pink plak tu. Pilih la kete lamboghini ke, Porche ke tak pon...BMW. Name pon impian kan. Sunggoh memalukan betul impian aku ni.

Sungguh la tak proaktif langsung impian aku ni. Akhirnya...bila dah besar bangka macam ni, aku tak pulak nak pergi beli kete kancil. Aku beli kete lain. Ntah hape-hape je.

Sekian.

4 comments:

mysarah said...

aku pernah usha template ni dulu. memang berkenan seyyy. tapi yang ni buleh bubuh banner ker?? macam tak buleh jer...

one more, apasal saiz die macam besar eh? aku kena scroll ke tepi nak tengok the whole page

luna_e said...

aku pon tak faham gak apesal dielebih besar dari biase. Aku rase tak boleh boh banner. Nanti la aku carik yang boleh boh banner. Penat nak cari, lepas tu nak try tes uji...penat.

Dayung Serian said...

ai loikeee kaler pink:)

luna_e said...

yeah..i loike toooo ehehehehe