Saturday, April 10, 2010

Kasut lagi.....asyik kasut je minggu ni...haish

Aku saje je la nak kecoh dekat korang. Hari tu pergi Festival kasut, aku minat gile-gile dengan kasut ni. Brand NYC. Harga dia RM99.00. Fikir punya fikir. Pusing punya pusing. Asyik berlegar-legar je dekat rak kasut ni. Akhirnya tak beli pun. Jadi, tangkap gambar ajela buat kenang-kenangan.

Aku beria tunjuk dekat Mr M, dia cakap kasut aku ni buruk. Chaich. Aku rasa, kasut ni memang la tak cantik kebaboom. Tapi, ranggi. Nampak macam smart je. Ranggi tu penting. Wakakaka.


sekian.

2 comments:

Siti Nur Aminah said...

gua da stop arena pakai heels...ward round amat myakitkan

luna_e said...

ehehe..memang pon, aku pakai heel ni time poyo2 je time jumpak client ke banker ke ataupun g kenduri, most of t time, aku pakai selipar atau kasut unta jer.... ehehehe