Wednesday, April 7, 2010

Weird but Unique

Rentetan kisah aku ke Festival Kasut Antarabangsa hari tu, di sini aku saje la nak kongsi beberapa kasut-kasut yang aku rasakan menarik, rasanya memang tak dapat nak jumpa dekat kedai-kedai biasa dan aku tak tau la sapa yang nak pakai kasut-kasut ni. Dalam kepala otak aku, model yang buat fashion show je yang berani nak pakai kasut-kasut ni.

Walaupun pelik, tapi menarik jugak.

Ini kasut rama-rama kot, design Bill Keith.


Ini kasut burung...ehehe, aku tengok renda dia kan, teringat renda hantaran tunang aku dulu. Macam sama je. Bill Keith gak.

Ini kasut burung merak ni. Bill Keith gak.

So cute...kasut teddy bear pon ade. Macam dalam cite legally blonde je. Bill Keith gak.


Ini pelik sikit je...tapi bapak tinggi betul, tapi aku rase cantik. Custom made shoes ni.




Ini pon Custom Made Shoes. Gile ganazz kasut ni.



Custom Made shoes. Macam ape ye kasut ni. Jerung ke?




Custom made shoes. Macam tangga je.




Custom Made Shoes. Kasut ni buat dari sabut kelape ke?



Kasut bulu ayam ahahaha. Custom Made Shoes.




Kasut ni macam kartun ikan paus. Custom made Shoes.





Sekian.

6 comments:

gayour said...

seni, unik atau mahal cane pun, kasut tempatnya tetap kat kaki!
itu la tugas beliau.

Ticer Syah said...

merembes nengok kasut pepel tu..kakakak

luna_e said...

brother gayour: ahahaha..betul-betul, kesian kasut kan...

luna_e said...

ticer syah: erm..merembes...maksudnyer??? hehe

MisZteEN said...

lawa n uniq la design dorg 2.. rugi x g...

luna_e said...

tak pe tak pe...dalam newspaper diorg nak mintak kerajaan buat at least twice a year, insyaallah nanti ada lagi kot dan ntah-ntah lagi meriah daripada yang ini.