Sunday, July 11, 2010

Twilight......

Korang dah tengok dah twilight eclipse yang tengah dekat wayang skang ni?

Dah tengok ye...bagus bagus bagus...

Maaf la yek, gamba di bawah ni di ambik dari twilight new moon hehehe.


Sebenanye hari ni aku bersemangat nak bercerita pasal cite Twilight yang sangat femes dan diperkatakan oleh semue orang ni lantaran aku baru je habis tengok The Making of dekat 8TV tadi. Tapi aku sebnanye ade rahsie gak. Korang nak tau ke??

Tak pe ar...kalau tak nak tau pun...aku sebnanye tetap akan dedahkannye walopun tak de permintaan ahahahaha. Sebnanye..aku tak penah tengok pun cite ni. Yang Twilight mula-mula tu pun aku tak penah tengok. Sedih kan jadi aku ni?

Cita-cita nak menonton cite Twilight ni..dah lama dah berkobar-kobar dalam hati aku ni. Sejak kefemesan cite Twilight yang mula2 dulu lagi. Tapi...disebabkan halangan daripada beberapa faktor kesibukan hidup menyebabkan aku tak sempat nak tengok. (aku merasakan ayat aku ni berbaur poyo jer hehe)

Korang ingat aku tak sibuk ke? Weh..sibuk weh. Sekurang-kurangnye 8 jam dah kena lepak dekat ofis dari senin sampai jumaat. Kalo agak2 poyo bekerja, terpakse terlebih 8 jam. Nasib baik sekarang ni aku memang dah tak mau poyo bekerja. Aku nak poyo sebagai suri rumah pulak. Hihi. Lepas tu...nak masak lagi, nak buat air neskepe, nak buat air oren, nak basuh baju, nak sidai baju, nak lipat baju, iron baju, nak lap meja makan,nak basuh pinggan mangkuk, lap dapo, lap cooking hood, nak berebut rmot tv, nak main game, nak study, nak FB, macam-macam lagi la. Konon-konon buzi la..itu yang tak sempat nak tengok cite Twilight tu. Padahal, en laki aku ni tolong download dah sampai Twilight Newmoon yang dvd kualiti korang.....gigih betul En M ni...bagus bagus bagus...

Dan sebenarnyer (eh, ni tajuk lagu yuna) hehe....tujuan aku yang paling utama dan penting sekalikkk dalam topik membincangkan isu Twilight yang kenyataannya aku tak tonton lagi adalah...aku nak cakap yang antara Edward Cullen dengan Jacob serigala jadian tu kan....kalau aku la kan...AKU PILIH JACOB LA WEH.....

Aku pilih Jacob bukan sebab aku suke biskut cracker jacob ke...salah salah salah. Hehe. Aku pilih Jacob sebab....tipikal je jawapannye...sebab aku rase Jacob lagi comel dan hensem. Tak faham aku apehal si Bella tu tergile-gile kan si Edward tu. Padahal umo Edward tu setau aku...(tau ke tak tau)..mungkin sebaye atuk atau moyang si Bella tu. Bercinte dengan Edward same la level dengan kalo ko becinte dengan yang level atuk-atuk tu. Tak mau tak mau tak mau. Dan yang paling penting....Jacon lagi hensem dari Edward muahahahaha.

Petang ni aku akan menghabiskan masa dengan nonton movie ni. (Mode: Terkejal dan bersemangat....haippp)

Janga mara ek.

2 comments:

Tihara said...

sedap weh kalo ko tgk yg mula2 tu pun..unique cite nye..yg the latest ni x dpt nk tgk lg..sebok gak hehe :)

luna_e said...

haha...dah tengok...erm..ok la..watak jacob siket, dan jacob rambut panjang macam indian tribe..iyerk...hihik