Sunday, July 25, 2010

Kenduri Kawen dan pizza

Hi....

Tika dan waktu ni aku sedang-sedang menikmati 2 keping pizza yang diimport dari Papa John bersama secawan nescafe sambil berfoya-foya macam orang kaya di samping itu, ingin membuat tentang liputan kenduri kawen yang aku baru je hadiri tengah hari tadi.

Akhirnye kawen jugak kelik aku yang bernama Che Ida atau name gleme die Miss I. Lepas ni dah tak miss dah hahaha. Congrat ek. Setelah 10 tahun bercinta, pelbagai onak duri dan belantara dalam kisah cinta die ni..akhirnye kawen jugak mak cik ni. Shahdu kan....macam boleh buat drama bersiri dekat Tv je.

Korang layan gambau je la.

Ni..aku gedik tengah bace jampi serapah dekat pengantin huahuahuahua.


Kiteorg tgh discover dalam sarang burung ni ada burung ke tak? Rupe-rupenye...kiteorg tertipu. Sampai terspastik Mr M sebab kecewa......muahahahaha

Apsal kiteorg sume nampak gemuk ha dalam gambar bawah ni kecuali pengantin?????? Mr M tu lain la...memang semakin hari sihat bagaikan JOHAN. ahahahaha.



Aku, Mr M dengan adik-adik ipau aku.


Ini hanyalah kotak ye kawan-kawan. Kerana isinya sudah habis jadik korban perut aku. Almaklumla...dekat kenduri kawen aku kene la purak-purak cool, makan seadanye je...nanti kang kalau aku tunjukkan belang pada semue orang betapa rakusnye aku makan, kompem tak de sape nak jemput aku datang kenduri diorg dah lepas ni lagi. Disebabkan terlalu cool.....aku perlukan back up food. Wakakakakaka.


Sekian, kisah hari ini. Semoge kite berjumpe lagi pada hari dan waktu yang same...dalam rancangan.....'mari mengaji..!!!!' (eh, ape yg aku merepek ni..mungkin sebab terlebih makan kot)
Salam.

3 comments:

Ili said...

musim kahwen sne sini...mkn jgn x mkn :)

Tihara said...

lawa pengntin tu..laa tak kan tgal kotak je..nk tgk pizza nya..camne rupa

luna_e said...

ili : tu la pasal

Tihara: alamak...nak scan dalam perut ni pon tapi dah terinvest dekat tpt lain hehehehe next time ok